Hoe moeilijk is het om zonder hulp op een e-bike te trappen?

E-bikes zijn zwaarder dan gewone fietsen De belangrijkste reden dat elektrische fietsen moeilijker te trappen zijn zonder ondersteuning, is dat ze zwaarder zijn dan gewone fietsen. Het grootste deel van dit extra gewicht komt uit het batterijpakket, dat enkele kilo's kan wegen.

Hoe moeilijk is het om zonder hulp op een e-bike te trappen?

E-bikes zijn zwaarder dan gewone fietsen De belangrijkste reden dat elektrische fietsen moeilijker te trappen zijn zonder ondersteuning, is dat ze zwaarder zijn dan gewone fietsen. Het grootste deel van dit extra gewicht komt uit het batterijpakket, dat enkele kilo's kan wegen. Een elektrische fiets zonder trapondersteuning kan ook worden aangeduid als elektrische fiets met gaspedaal of een twist and go-fiets. Hoewel rijden op een e-bike zonder accu waarschijnlijk lastig is om te trappen, hangt dit af van het terrein en het type elektrische fiets dat je hebt.

Bovendien zullen de fitnessniveaus van een individu een rol spelen in hoe moeilijk of gemakkelijk trappen zal zijn. Sommige fitte mensen kunnen zonder stroom of motorondersteuning probleemloos trappen. Als je je e-bike gewoonlijk in de trapondersteuningsmodus gebruikt, waarbij zowel pedaalvermogen als elektrisch vermogen wordt gecombineerd, kun je verwachten 10.000-30.000 mijl te rijden voordat je je batterij vervangt. In Australië is een elektrische fiets zonder pedalen toegestaan, maar deze mag een vermogen hebben van niet meer dan 200w.

Je hebt eigenlijk de mogelijkheid om op de e-bike vol gas te geven, wat betekent dat je helemaal niet hoeft te trappen. Bij dit type e-bike activeert het gaspedaal de motor in plaats van te worden geactiveerd door de trapbeweging. Ik denk dat de meeste van hun e-bikes gericht zijn op vrouwen met een low-step frame, maar ja, ze hebben andere coole ontwerpen zoals de Nakto 300 Watts Super Cruise Fat Tire e-bike. Dus om de vraag te beantwoorden: kun je op een elektrische fiets rijden zonder te trappen? Het antwoord is ja, je moet gewoon het juiste type elektrische fiets vinden.

Je hoeft er niet altijd een te kiezen, maar de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische fiets met gas- en trapondersteuning is misschien de betere keuze voor jou. Sommigen zullen hulp bieden bij snelheden tot ongeveer 3D45 kilometer per uur (28 mph) - E-bikes van klasse 3.Zolang de e-bike een motorvermogen heeft van 750 watt of minder (1000 watt in Oregon) en zo is geprogrammeerd dat hij niet meer dan 20 km/u kan rijden zonder te trappen, is er geen rijbewijs nodig. Cynergy E-bikes zijn een groot voorstander van de synergie-cynergie die het resultaat is van de combinatie van menselijk pedaalvermogen met elektrische kracht, dus we vertellen je het verwachte bereik als je beide doet. Hoewel experts en fans van e-rijders meestal de voorkeur geven aan versies met trapondersteuning, of je nu een elektrische fiets zonder trapondersteuning wilt testen of niet, is het jouw keuze en uiteindelijk moet je een fiets kiezen die aan je behoeften voldoet.

Ze hebben een breed assortiment elektrische fietsen, meestal gaspedaal geconfigureerd, dus het is echt moeilijk te zeggen welke het beste is.