Wat zijn de beste merken voor elektrische fietsen?

Rad Power Bikes is een van de beste merken voor elektrische fietsen, vooral voor beginners, pendelaars en recreatieve fietsers. Het assortiment bestaat uitsluitend uit elektrische modellen, waaronder MTB-, stads-, vouw- en vrachtmodellen.

Wat zijn de beste merken voor elektrische fietsen?

Rad Power Bikes is een van de beste merken voor elektrische fietsen, vooral voor beginners, pendelaars en recreatieve fietsers. Het assortiment bestaat uitsluitend uit elektrische modellen, waaronder MTB-, stads-, vouw- en vrachtmodellen. Deze fietsen onderscheiden zich door hun krachtige achternaafmotoren, batterijen met een hoge capaciteit (tot 672 Wh), veel accessoires en onovertroffen prijzen. Door Mike Prospero, Dan Cavallari Gepubliceerd op 1 augustus 22 Voor de overgrote meerderheid van de renners zal de Rad Power RadCity 5 Plus de beste elektrische fiets zijn.

Het heeft een comfortabel ontwerp, veel vermogen en een groot aantal bevestigingspunten voor bijvoorbeeld manden en kinderzitjes. Bovendien wordt hij geleverd met een bagagedrager en spatborden. De versnellingspook met 7 versnellingen, gecombineerd met drie niveaus van trapondersteuning en een draaibediening, is meer dan genoeg om zelfs de steilste heuvels op te gaan. Lees onze volledige Rad Power RadCity 5 Plus review.

In tegenstelling tot duurdere elektrische fietsen, vereist de Core-5 dat je het stuur, het voorwiel en de pedalen bevestigt en een paar aanpassingen doet, waarvoor je misschien naar je plaatselijke fietsenwinkel moet gaan. Hoewel Ride1Up zegt dat de fiets geschikt moet zijn voor rijders tot 6' 4, voelde hij klein aan voor een 11-inch rijder van 5 voet, dus langere rijders voelen zich misschien comfortabeler op de Aventon Soltera. Lees onze volledige Ride1Up Core-5 review. De laadruimte is gemaakt van dik EPP-schuim, dat is ontworpen om schokken op te vangen.

De stoelen daar zijn ook verstelbare veiligheidsgordels die ook vrij laag zijn, waardoor het zwaartepunt laag blijft. Zoals je van zo'n grote fiets mag verwachten, is het bereik vrij beperkt: ongeveer 50 km, maar de batterij is verwijderbaar. Over het algemeen biedt het een ongelooflijk soepele rit vanwege zijn formaat. De Propella 7S is inderdaad een goede fiets voor een goede prijs.

Je zult het zonder de chicste features doen, maar de 7S is superfunctioneel en leuk om mee te rijden. We waren ook dol op de felblauwe aluminium wielen. Met een gewicht van 37 pond is hij ook vrij licht voor een e-bike. De Bafang-motor met achteraandrijving bleek verrassend krachtig, bood een ondersteuning tot 18,5 MPH en werd ondersteund door de Shimano-versnellingsbak met 7 versnellingen.

We vinden het ook leuk dat de C Line een tweede paar kleine wieltjes heeft die het een stuk gemakkelijker maken om de fiets rond te rollen als hij opgevouwen is. Houd er rekening mee dat deze fiets gericht is op forenzen en kleine 16-inch wielen heeft, dus hij is niet bedoeld voor ruwere wegen. Schwinn, met zijn pakkende naam, kan elke e-bike-liefhebber zeker voor zich winnen. Sterker nog, het verbaast al generaties fietsers sinds 1895 toen het werd opgericht in Chicago, Illinois.

Schwinn heeft inderdaad genoeg jaren (zo niet eeuwen) om dit te ondersteunen. Het is moeilijk te twijfelen aan een bedrijf dat zo lang meegaat, vooral gezien de fietskennis die het gedurende een lange bedrijfsperiode heeft opgedaan. Ancheer Bikes heeft een langdurige relatie opgebouwd met Aziatische fabrikanten en is een betaalbaar merk voor elektrische fietsen uit Los Angeles, Californië. Shop Ancheer Bikes Ancheer Bikes Review Shop Aventon Ebikes Aventon Bikes Review Bakcou off-road e-bikes zijn serieuze machines om hun werk te doen.

Net als Quietkat, Rambo en Rungu hebben ze zich gespecialiseerd in krachtige fatbikes voor buitensporters. Hun huidige fietsassortiment bestaat uit drie hoofdmodellen, verkrijgbaar als cross-over (foto) en step-through, en een heleboel handige accessoires die daarbij horen. Zeker het lezen waard als je van ontdekken, vissen of jagen houdt. Bezoek Buzz Bicycles Buzz Bikes Review Het merk Engwe maakt al meer dan 20 jaar elektrische scooters, hoverboards en e-bikes.

Het assortiment van EVELO bikes bestaat uit hoogwaardige elektrische fietsen met middenaandrijving die gemaakt zijn om lang mee te gaan. In hun assortiment vind je e-vouwfietsen, e-driewielers, e-woon-werkfietsen met mooie glanzende lak en hoogwaardige componenten. Met een gemiddeld bereik van 50 mijl per oplaadbeurt is er een grote verscheidenheid aan fietsen om uit te kiezen voor recreatieve fietsers die al 10-20 jaar op zoek zijn naar een e-bike. Omdat EVELO hun fietsen verkoopt zonder tussenpersoon (Direct To Consumer) vind je alle informatie op hun website.

Gazelle Bikes produceert een aantal hybride en elektrische trekkingfietsen van de bovenste plank en een enkele conventionele fiets in Nederlandse stijl. Hoewel ze hun fietsen in grote aantallen verkopen via talloze fietsenwinkels over de hele wereld, is hun doel gericht op de high-end markt. Je ziet de nieuwste en meest efficiënte componenten die op hun fietsen worden gebruikt. Bekijk onze review Shop on Mike's Bikes Gazelle Bikes Review Winkel op Jenson USA Bezoek Haibike Lectric is een hit omdat ze erin geslaagd zijn om een 3-in-1-fiets te ontwerpen tegen het driecijferige prijskaartje.

Ze hebben hun enige hoofdfiets verkocht, de Lectric XP, een opvouwbare elektrische vouwfiets met 20 ″ dikke banden die zich om voor de hand liggende redenen op een grote markt van kopers heeft gericht. Als je op zoek bent naar het ultieme gereedschap voor vissen, jagen en kamperen, bekijk dan het aanbod elektrische fietsen van Rambo. U vindt er een selectie hoogwaardige elektrische fietsen met dikke banden en tal van accessoires om aan uw behoeften te voldoen. Naafmotor, middenaandrijving, 2WD, pistool%26bow-rekken, geurbanden voor banden - ze hebben alles.

Hoewel het een relatief nieuw merk is, heeft Ride1Up een reputatie opgebouwd voor betaalbare elektrische fietsen van hoge kwaliteit. De Soltera is het beste voor gladdere wegen en fietspaden en biedt de meest essentiële functies die een stadsrijder nodig heeft in een opvallend licht pakket van 41 pond. Hun assortiment bestaat uit verschillende bromfietsen en om dit in evenwicht te brengen, bieden ze verschillende klassiek ogende elektrische fietsen aan. De soepele middenaandrijfmotor, de intern tandwielaangedreven achternaaf en de Gates carbon riemaandrijving vormen samen een uiterst responsieve en gepolijste elektrische aandrijflijn.

De Bosch mid-drive- en accu's met hoge capaciteit van de fiets zorgen voor een hoogwaardige e-bike-aandrijving en ze worden gecombineerd met een verscheidenheid aan krachtige aandrijflijnopties waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van hoe hoog je de specificatie van de fiets wilt. Hun assortiment is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke en geruisloze elektrische fietsen voor woon-werkverkeer voor diegenen die de voorkeur geven aan mooie esthetiek gecombineerd met geweldige techniek. Ze hebben een reeks krachtigere en veelzijdiger modellen (de Biktrix Juggernaut-serie), mountainbikes (de Biktrix Monte Capro-serie), comfortcruisers (de Biktrix Stunner-serie) en forenzenfietsen (de Biktrix Swift-serie). We bieden waardevolle en informatieve artikelen om je te helpen bij je aankopen door samen te werken met ervaren fietsers en betrouwbare fietsenwinkels en merken die hun producten online verkopen.

De Treadwell-modellen van Cannondale zijn niet echt een hybride, maar ook geen cruiser in vooruitstrevende stijl. Het zijn unieke, praktische fietsen voor woon-werkverkeer in de stad of voor fietstochten in de stad. En het is ook een e-bike met trapondersteuning, wat betekent dat je geen gas hoeft te geven voor de dagen dat je je lui voelt. CSC combineerde hem met een grote accu, hoogwaardige vering, hydraulische remmen, ingebouwde verlichting en meer om een avontuurlijke e-bike met hoge prestaties van hoge kwaliteit te creëren.

Bedrijven zoals Electric Bike Company en Outrider maken hun eigen frames en assembleren hun fietsen in de VS, maar sommige onderdelen zijn afkomstig uit andere landen. Ik hoop dat deze blog je genoeg kennis geeft om een e-bike te huren of te kopen die je geweldig zult vinden en degene die het beste bij je persoonlijke behoeften past. Als je hebt geaarzeld om een e-bike te proberen omdat je denkt dat deze niet als je favoriete niet-ondersteunde fiets zal aanvoelen, probeer dan een Specialized Turbo en je zult snel een omkoping worden. .