Welk merk is het beste voor elektrische fietsen?

Nog maar een jaar geleden zeldzaam, worden klasse 2-modellen steeds populairder, vooral tegen lagere prijzen. Deze modellen hebben een gashendelaar die een fiets tot 20 km/u kan voortstuwen en behouden zonder continu te hoeven trappen.

Welk merk is het beste voor elektrische fietsen?

Nog maar een jaar geleden zeldzaam, worden klasse 2-modellen steeds populairder, vooral tegen lagere prijzen. Deze modellen hebben een gashendelaar die een fiets tot 20 km/u kan voortstuwen en behouden zonder continu te hoeven trappen. De populaire Pace 500 van Aventon is bijvoorbeeld technisch gezien een e-bike van klasse 3 omdat hij snelheden tot 28 km/u haalt, maar hij heeft ook een gaspedaal dat uitkomt op 20 km/u (de toegestane maximumsnelheid voor een gaspedaal). We zijn fan van de Treadwell vanwege het strakke uiterlijk en de rechte rijpositie.

De Treadwell-modellen van Cannondale zijn niet echt een hybride, maar ook geen cruiser in vooruitstrevende stijl. Het zijn unieke, praktische fietsen voor woon-werkverkeer in de stad of voor fietstochten in de stad. De Treadwell Neo 2 EQ heeft het broodnodige woon-werkverkeer, spatborden, hoogwaardige voor- en achterlichten en een rek zonder een grote gewichtsstraf. Dit zorgt voor een lichtere en ritsere rijfiets voor een lagere prijs.

Een achternaafmotor van klasse 1 beweegt de Treadwell soepel mee met een vermogen tot 20 km/u met pedaalondersteuning. De aandrijving met 8 versnellingen en een cassette met groot bereik helpen je om langere heuvels op te gaan en de Maxxis 650b-banden rollen snel op de stoep. Schwinn staat al decennia lang synoniem voor strandcruiserfietsen en is een iconisch Amerikaans merk. Met de Mendocino heeft Schwinn een achternaafmotor van 250 W en een op een rack gemonteerde accu van 313 Wh gemonteerd om deze E-bike van klasse 2 te maken.

Het aluminium instapmodel van de Mendocino maakt het in- en afstappen van de fiets makkelijker en de schijfremmen zorgen voor een betrouwbare remkracht in alle weersomstandigheden. De bagagedrager met een capaciteit van 55 kg is ideaal voor het vervoeren van boodschappen of het doen van boodschappen, terwijl de spatborden in bijpassende kleur er geweldig uitzien en wegspray van je kleding houden. De Mendocino heeft een aandrijflijn met 6 versnellingen om heuvels op te gaan met een twistshifter en een duimbediend gaspedaal. LEES DE VOLLEDIGE RECENSIE BEKIJK 21 AFBEELDINGEN.

Door Mike Prospero, Dan Cavallari Gepubliceerd op 1 augustus 22 Voor de overgrote meerderheid van de renners zal de Rad Power RadCity 5 Plus de beste elektrische fiets zijn. Het heeft een comfortabel ontwerp, veel vermogen en een groot aantal bevestigingspunten voor bijvoorbeeld manden en kinderzitjes. Bovendien wordt hij geleverd met een bagagedrager en spatborden. De versnellingspook met 7 versnellingen, gecombineerd met drie niveaus van trapondersteuning en een draaibediening, is meer dan genoeg om zelfs de steilste heuvels op te gaan.

Lees onze volledige Rad Power RadCity 5 Plus review. In tegenstelling tot duurdere elektrische fietsen, vereist de Core-5 dat je het stuur, het voorwiel en de pedalen bevestigt en een paar aanpassingen doet, waarvoor je misschien naar je plaatselijke fietsenwinkel moet gaan. Hoewel Ride1Up zegt dat de fiets geschikt moet zijn voor rijders tot 6' 4, voelde hij klein aan voor een 11-inch rijder van 5 voet, dus langere rijders voelen zich misschien comfortabeler op de Aventon Soltera. Lees onze volledige Ride1Up Core-5 review.

De laadruimte is gemaakt van dik EPP-schuim, dat is ontworpen om schokken op te vangen. De stoelen daar zijn ook verstelbare veiligheidsgordels die ook vrij laag zijn, waardoor het zwaartepunt laag blijft. Zoals je van zo'n grote fiets mag verwachten, is het bereik vrij beperkt: ongeveer 50 km, maar de batterij is verwijderbaar. Over het algemeen biedt het een ongelooflijk soepele rit vanwege zijn formaat.

De Propella 7S is inderdaad een goede fiets voor een goede prijs. Je zult het zonder de chicste features doen, maar de 7S is superfunctioneel en leuk om mee te rijden. We waren ook dol op de felblauwe aluminium wielen. Met een gewicht van 37 pond is hij ook vrij licht voor een e-bike.

De Bafang-motor met achteraandrijving bleek verrassend krachtig, bood een ondersteuning tot 18,5 MPH en werd ondersteund door de Shimano-versnellingsbak met 7 versnellingen. We vinden het ook leuk dat de C Line een tweede paar kleine wieltjes heeft die het een stuk gemakkelijker maken om de fiets rond te rollen als hij opgevouwen is. Houd er rekening mee dat deze fiets gericht is op forenzen en kleine 16-inch wielen heeft, dus hij is niet bedoeld voor ruwere wegen. Schwinn, met zijn pakkende naam, kan elke e-bike-liefhebber zeker voor zich winnen.

Sterker nog, het verbaast al generaties fietsers sinds 1895 toen het werd opgericht in Chicago, Illinois. Schwinn heeft inderdaad genoeg jaren (zo niet eeuwen) om dit te ondersteunen. Het is moeilijk te twijfelen aan een bedrijf dat zo lang meegaat, vooral gezien de fietskennis die het gedurende een lange bedrijfsperiode heeft opgedaan. Ancheer Bikes heeft een langdurige relatie opgebouwd met Aziatische fabrikanten en is een betaalbaar merk voor elektrische fietsen uit Los Angeles, Californië.

Shop Ancheer Bikes Ancheer Bikes Review Shop Aventon Ebikes Aventon Bikes Review Bakcou off-road e-bikes zijn serieuze machines om hun werk te doen. Net als Quietkat, Rambo en Rungu hebben ze zich gespecialiseerd in krachtige fatbikes voor buitensporters. Hun huidige fietsassortiment bestaat uit drie hoofdmodellen, verkrijgbaar als cross-over (foto) en step-through, en een heleboel handige accessoires die daarbij horen. Zeker het lezen waard als je van ontdekken, vissen of jagen houdt.

Bezoek Buzz Bicycles Buzz Bikes Review Het merk Engwe maakt al meer dan 20 jaar elektrische scooters, hoverboards en e-bikes. Het assortiment van EVELO bikes bestaat uit hoogwaardige elektrische fietsen met middenaandrijving die gemaakt zijn om lang mee te gaan. In hun assortiment vind je e-vouwfietsen, e-driewielers, e-woon-werkfietsen met mooie glanzende lak en hoogwaardige componenten. Met een gemiddeld bereik van 50 mijl per oplaadbeurt is er een grote verscheidenheid aan fietsen om uit te kiezen voor recreatieve fietsers die al 10-20 jaar op zoek zijn naar een e-bike.

Omdat EVELO hun fietsen verkoopt zonder tussenpersoon (Direct To Consumer) vind je alle informatie op hun website. Gazelle Bikes produceert een aantal hybride en elektrische trekkingfietsen van de bovenste plank en een enkele conventionele fiets in Nederlandse stijl. Hoewel ze hun fietsen in grote aantallen verkopen via talloze fietsenwinkels over de hele wereld, is hun doel gericht op de high-end markt. Je ziet de nieuwste en meest efficiënte componenten die op hun fietsen worden gebruikt.

Bekijk onze review Shop on Mike's Bikes Gazelle Bikes Review Winkel op Jenson USA Bezoek Haibike Lectric is een hit omdat ze erin geslaagd zijn om een 3-in-1-fiets te ontwerpen tegen het driecijferige prijskaartje. Ze hebben hun enige hoofdfiets verkocht, de Lectric XP, een opvouwbare elektrische vouwfiets met 20 ″ dikke banden die zich om voor de hand liggende redenen op een grote markt van kopers heeft gericht. Als je op zoek bent naar het ultieme gereedschap voor vissen, jagen en kamperen, bekijk dan het aanbod elektrische fietsen van Rambo. U vindt er een selectie hoogwaardige elektrische fietsen met dikke banden en tal van accessoires om aan uw behoeften te voldoen.

Naafmotor, middenaandrijving, 2WD, pistool%26bow-rekken, geurbanden voor banden - ze hebben alles. Hoewel het een relatief nieuw merk is, heeft Ride1Up een reputatie opgebouwd voor betaalbare elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Een nieuwkomer zijn weerhoudt hem er echter niet van om te concurreren met de beste merken in de VS en de wereld. Elke speedfreak die wil ervaren hoe het is voor e-bikes om zo snel te rijden als een e-moto of standaard motorfiets, zou ongetwijfeld de voorkeur geven aan de modellen van Juiced Bikes boven andere conventionele e-bike-merken.

Vooral hun XDURO-modellen laten echt zien wat een pure elektrische mountainbike inhoudt. Hun assortiment bestaat uit elektrische toerfietsen en mountainbikes die een geweldig alternatief bieden voor veel hoogwaardige merkfietsen. Over het algemeen verdient het merk het zeer om te vertegenwoordigen waar Amerikaanse cruiser-e-bikes van hoge kwaliteit naar moeten streven. Als het gaat om elektrische fietsen met een middenaandrijving, is er simpelweg geen betere optie waar voor je geld dan de Lectric XPremium.

Door het ontbreken van pedalen kan hij echter ook worden geclassificeerd als een elektrische scooter, zij het een e-scooter met grote wielen. Batterijen en motoren van hoogwaardige merken zoals Bosch en Shimano zijn vaak krachtiger en leggen meer afstanden af, met een actieradius van 90 of 120 mijl, vergeleken met de actieradius van 15 tot 20 mijl die je op goedkopere fietsen zult zien. Als je op zoek bent naar iets betaalbaars dan de GoCycle, dan is de Brompton Electric C Line Explore de beste elektrische vouwfiets voor wie iets superdraagbaars nodig heeft. Aventon, voorheen bekend onder hun vaste fietsen, heeft zijn koers verlegd naar elektrische fietsen en is op dat gebied geslaagd.

Specialized is inderdaad het type merk waar je geen tekort zult vinden aan geavanceerde, technische functies in hun e-bikes. Specialized is een in Californië gevestigd merk dat bekend staat om zijn uiterste best te doen als het gaat om het maken van hoogwaardige e-bikes. Net als zoveel van de andere merken hierboven klinkt het alsof de meeste een klantenservice hebben die niet wenselijk is, maar op basis van de kenmerken en prijs van de fiets zijn ze het bekijken waard. Of je nu online of via een winkel wilt kopen, je kunt er alles vinden, van opvouwbare e-bikes, e-bikes met dikke banden, elektrisch ondersteunde racefietsen en een zee aan elektrische forens- en stadsfietsen.

Sindsdien werd het merk bekend door de introductie van de e-bike met dikke banden, die enorm populair werd. Plezier is de eerste prioriteit van het merk om fietsers de ultieme fietservaring te bieden, en dezelfde focus komt tot uiting in hun e-bike-modellen. .