Welke elektrische fiets is het beste in India?

Elektrische fiets onder de 30000 · elektrische fiets boven 1 lakh · Elektrische scooters. Wat het aanbod betreft, heeft de Revolt RV400 een maximaal geclaimd actieradius van 150 km en een topsnelheid van 85 km/u.

Welke elektrische fiets is het beste in India?

Elektrische fiets onder de 30000 · elektrische fiets boven 1 lakh · Elektrische scooters. Wat het aanbod betreft, heeft de Revolt RV400 een maximaal geclaimd actieradius van 150 km en een topsnelheid van 85 km/u. Dit is te danken aan een middenaandrijfmotor van 3 kW en een lithium-ionbatterij van 3.24 kWh die in 3 uur van 0 tot 75 procent oplaadt en tot 100 procent in 4,5 uur. Andere kenmerken van de fiets zijn 240 mm schijfremmen aan beide uiteinden, instelbare monoshock-vering aan de achterkant, LED-koplamp, achterlicht en indicatoren, evenals drie rijmodi: Eco, Normaal en Sport.

De Revolt RV400 is verkrijgbaar in drie kleuren: Rebel Red, Mist Grey en Cosmic Black. De prijs per showroom voor de fiets is vastgesteld op Rs 1.24.999 na de incentives in het kader van de FAME-II-regeling. Interessant is dat Revolt ook een My Revolt Plan-financieringsregeling biedt voor kopers, waardoor ze de elektrische fiets kunnen bezitten voor slechts maandelijkse betaling van ongeveer Rs 3.000 tot Rs 4.000, inclusief de servicekosten, gedurende een periode van 37 maanden. Hoewel de Revolt RV400 misschien het uithangbord is geworden van Indiase elektrische fietsen, steelt Odysse Evoqis de schijnwerpers met een veel sportievere uitstraling.

Voor prestaties beschikt hij over een motor van 3 kW en een lithium-ionbatterij van 4,32 kW die volgens het bedrijf in 6 uur wordt opgeladen. Hij is voorzien van lichtmetalen velgen en schijfremmen aan beide uiteinden en kan met één keer opladen tot topsnelheden van 80 km/u en een actieradius van meer dan 100 km bereiken. De eerste batch van deze elektrische fiets van Tork Motors werd pas vorige maand geleverd en daarmee staat Tork Kratos op deze lijst. De fiets bouwt voort op het minimalistische uiterlijk van de Revolt RV400 met extra faring aan de zijkanten.

Het grote pluspunt is de geclaimde actieradius van 180 km na één keer opladen, dankzij een batterij van 4 kWh die volledig is opgeladen in 4 uur, zoals het bedrijf beweert. Tork Kratos is voorzien van een elektromotor met middenaandrijving met een piekvermogen van 7,5 kW en kan topsnelheden tot 100 km/u leveren. Het heeft vier rijmodi: Eco, City, Sports en Reverse en is voorzien van 17-inch lichtmetalen velgen en schijfremmen aan beide uiteinden. Tork Kratos is verkrijgbaar in vier kleuren — rood, blauw, wit en zwart, en in twee varianten — Kratos en Kratos R.

De reguliere versie kost Rs 1.22.499 (ex-showroom), terwijl de Kratos R Rs 1.37.499 kost (ex-showroom). Ather is momenteel de leider op het gebied van elektrische voertuigen in het tweewielersegment in het land met een maximaal aantal milieuvriendelijke fietsen. De nieuw geïntroduceerde Ather 450 en 450X zijn voorzien van verbeterde functies ten opzichte van eerdere modellen. De 450X e-scooter heeft een compact en strak ontwerp met een batterijpakket van 2,7 kWh.

Er wordt beweerd dat het een afstandsbereik van 116 km biedt en zichzelf binnen 5 uur volledig kan opladen. Het kan een topsnelheid van 80 km/u bereiken. Het heeft een 7-inch LCD-scherm voor slimme bediening en een navigatiesysteem. Ather 450 verkoopt tegen een startprijs van Rs 1,27 lakh in Delhi.

Het bedrijf brengt ook een toeslag van Rs 2.000 in rekening om u te verzekeren van toekomstige onderhoudsdiensten. Simple One elektrische scooter heeft een slank en compact ontwerp met een scherpe kop en een strak ontwerp. Het bevat een elektrische motor van 4,5 kW die een koppel van 72 Nm produceert. De accelereert van 0-40 km/u in 2,95 seconden en bereikt een topsnelheid van 105 km/u.

Het geclaimde bereik van de e-bike is 236 km. Het bevat een batterij met een capaciteit van 4,8 kWh. Het heeft een groot touchscreen voor bestuurdersinformatie, navigatie, oproepondersteuning en andere slimme functies. Simple One is beschikbaar om vooraf te boeken voor Rs 1.947 en kost Rs.

Het is verkrijgbaar in vier kleurvarianten: Brazen Black, Namma Red, Azure Blue en Grace White. Ola, India's grootste platform voor het delen van ritten, heeft zijn eigen elektrische scooters gelanceerd met de namen Ola S1 en S1 Pro. Beide modellen hebben een vergelijkbare ontwerpscore met enkele upgrades naar de Pro-versie. De standaard Ola S1 kan tot 121 km in één keer opladen, terwijl het S1 Pro-model een maximaal bereik van 181 km heeft.

De topsnelheid van de S1 is 90 km/u en de S1 Pro 115 km/u. Het heeft een 7-inch touchscreen en werkt op sleutelloze technologie. Het bedrijf heeft Rs 99.999 geprijsd voor het Ola S1-model en Rs 1.29.999 voor de beste Ola S1 Pro. Klanten kunnen genieten van prikkels die worden geheven door de respectieve deelstaatregeringen.

Bajaj heeft zijn oude en legendarische scootermodel in India vernieuwd als elektrische scooter. De nieuwe Bajaj Chetak heeft een naadloos ontwerp en een stalen carrosserie. Het heeft een elektromotor van 4 kW die een elektrisch koppel van 16 Nm produceert. De topsnelheid is 78 km/u en het bereik is 95 km.

Er is een batterijopstelling van 3 kWh met een IP67-classificatie en 5 uur oplaadtijd. Het bedrijf claimt in 7 jaar tijd een rit van 70.000 km te hebben afgelegd. Bajaj Chetak biedt twee modellen aan, genaamd Premium en Urbane. In Delhi is de officiële prijs van Chetak Premium ex showroom Rs 1.47.775 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

De Bounce Infinity E1 is gelanceerd met een batterijconfiguratie van 2 kWh, een Brushless DC (BLDC) -motor en banden zonder binnenband. De in Bengaluru gevestigde startup claimt een actieradius van 85 km aan te bieden met een topsnelheid van 65 km/u. Voor slimme functies biedt het een verbinding met een smartphone voor tracering, antidiefstalwaarschuwingen, trekwaarschuwingen en een sleepmodus voor het geval een scooter tot stilstand komt. Pure EV, een in Hyderabad gevestigde startup, heeft twee elektrische scooters in haar portfolio, namelijk Epluto en Epluto 7G.

De standaard Epluto biedt instapfuncties, terwijl de Epluto 7G een verbeterde set functies biedt. De topsnelheid van het standaardmodel is 40 km/u, terwijl de 7G-versie tot 60 km/u kan bereiken. De eerste variant omvat een draagbare batterijopstelling van 1,8 kWh met een geclaimd bereik van 85 km. Aan de andere kant biedt Epluto 7G een kilometerstand van 90 km tot 120 km en bevat een batterij van 2,5 kWh.

Het 7G-model wordt geleverd met een breed LCD-scherm en biedt een modus met meerdere snelheden. Beste, ik ben geïnteresseerd in de Revolt Rv 400-fiets, help me, het boekingsproces. Omdat de tarieven van benzine en diesel mensen tot tranen brengen, is het bezitten van een elektrische auto voor de meesten op de lange termijn een grote overwinning. Volgens de huidige ingangen bedragen de gemiddelde bedrijfskosten voor een elektrische fiets ongeveer 0,40€ per km.

Deze nieuwe versie van de elektrische scooter valt onder de Pro-variant en heeft relatief lagere specificaties. Moderne elektrische voertuigen maken gebruik van Valve Regulated Lead Acid batterijen (VRLA), waarbij de loodelektroden zweven in een gelachtig elektrolyt. Met deze opmerkingen in gedachten, zijn hier enkele van de beste elektrische motorfietsen in India waaruit u kunt kiezen. Nu de EV-technologie en de laadinfrastructuur elke dag verbeteren, zijn elektrische tweewielers de beste manier voor consumenten om bij te dragen aan de verbetering van de luchtkwaliteit in India.

Een ander heel belangrijk aspect waar je misschien naar wilt kijken, zijn de prestaties van de elektrische fiets die je van plan bent te kopen. elektrische fietsen met een motor tot 250 watt die kunnen rijden met een topsnelheid van niet meer dan 25 km/u, hebben geen rijbewijs en kentekenbewijs nodig. De sector elektrische mobiliteit neemt in India een versnelling toe en de overheid geeft haar beleid een duwtje in de rug. Het is dus gemakkelijk in te zien hoe een aanzienlijk deel van de Indiase kopers van elektrische voertuigen geneigd zal zijn om een elektrische fiets als hun volgende voertuig te gebruiken.

Elektrische fietsen werken op elektriciteit, wat betekent dat ze geen fossiele brandstoffen verbranden en niet bijdragen aan luchtvervuiling. Houd er rekening mee dat elektrische motorfietsen of tweewielers over het algemeen niet bedoeld zijn voor zeer lange ritten, althans volgens de huidige normen voor batterijen en actieradius. Met steeds meer opties om uit te kiezen, zien Indiërs nu elektrische scooters en fietsen als dé optie om hen op de lange termijn economisch van dienst te zijn. Het idee hier is om je reizen en reisbehoeften ruim van tevoren te plannen voordat je een elektrische fiets koopt.

Nu de brandstofprijzen stijgen, geven kopers misschien de voorkeur aan elektrische fietsen, omdat de prijs per eenheid voor elektriciteit niet snel fluctueert. .