Welke elektrische fiets moet ik kopen?

Voor de overgrote meerderheid van de rijders is de Rad Power RadCity 5 Plus de beste elektrische fiets. Het heeft een comfortabel ontwerp, veel vermogen en een groot aantal bevestigingspunten voor bijvoorbeeld manden en kinderzitjes.

Welke elektrische fiets moet ik kopen?

Voor de overgrote meerderheid van de rijders is de Rad Power RadCity 5 Plus de beste elektrische fiets. Het heeft een comfortabel ontwerp, veel vermogen en een groot aantal bevestigingspunten voor bijvoorbeeld manden en kinderzitjes. Bovendien wordt hij geleverd met een bagagedrager en spatborden. De versnellingspook met 7 versnellingen, gecombineerd met drie niveaus van trapondersteuning en een draaibediening, is meer dan genoeg om zelfs de steilste heuvels op te gaan.

Lees onze volledige Rad Power RadCity 5 Plus review. Met een geometrie die overeenkomt met die van de Ribble Endurance SL Disc, krijgt de Ribble Endurance SL e een motor en batterij, waardoor het een geweldige optie is voor motorrijders die op zoek zijn naar subtiele prestati. Net als zijn niet-elektrische equivalent ontving de Ribble Endurance SL e ook een Cycling Weekly Editor's Choice Award, vooral vanwege het lage totaalgewicht, de specificaties en de ongelooflijk subtiele integratie van de motor en de batterij. Met een vergelijkbaar profiel als de Wilier CentO1hy Ultegra Di2 e-bike, maar uitgerust met de lagere prijs, maar zeer gerespecteerde Shimano 105-groepset, kan de Ribble Endurance SL e je de helft van het geld besparen.

De Cannondale Topstone Neo Lefty 3 is een elektrische gravelbike - dat betekent dat hij een verlaagd stuur combineert met stevige banden en vering, dus ontworpen voor on- en offroad-rijden. Een opvouwbare e-bike is de perfecte oplossing voor pendelaars — klein genoeg om in een trein of onder een bureau te passen, met extra vermogen om ervoor te zorgen dat je fris en werkklaar op je bestemming aankomt. De MiRider One biedt hier een schitterend evenwicht, en dat voor een opmerkelijk betaalbare prijs. Als je klaar bent, kan de MiRider One binnen enkele seconden worden neergeklapt, klaar om te worden opgeborgen in de meegeleverde hoes.

Verreweg de beste e-bike voor pendelaars met een beperkt budget. Lees onze volledige MiRider One-recensie De G4 kan gemakkelijk worden opgevouwen voor opslag of vervoer in het openbaar vervoer, maar hij voelt geruststellend solide aan om te rijden. Gocycle heeft in de hele constructie slim gebruik gemaakt van verschillende materialen om het gewicht laag te houden (hij is 1 kg lichter dan het vorige model) en ervoor te zorgen dat de fiets goed uitgebalanceerd is. Alle kabels zijn intern geleid, er is een kettingbeschermer om je kleding te beschermen en spatborden en verlichting zijn standaard gemonteerd.

Dit is een premium e-bike en heeft een bijpassende prijs (als je een goedkopere optie nodig hebt, is de uitstekende MiRider One zeker een kijkje waard) maar als het je belangrijkste fiets wordt voor regelmatig rijden, het is een gerechtvaardigde investering. De WAU Bike is een elektrische fiets met een opmerkelijk bereik, die met een extra accu tot wel 215 km kan afleggen, zodat u zelfs tijdens lange recreatieve ritten geen last meer hebt van uw rijbereik. Door die lange levensduur is hij ook een goede keuze voor pendelaars, wat betekent dat je hem alleen in het weekend hoeft op te laden. De componenten zijn allemaal van topkwaliteit, met een carbon frame, Shimano Ultegra hydraulische schijfremmen, 46T kettingbladen, Shimano Deore XT Di2 Shadow Plus, achterderailleur met 11 versnellingen, Shimano Ultegra Di2 Disc R8070 schakelhendels, Praxis Alloy Cranks en een Shimano XT 11-speed 11-42t cassette.

Er zijn betere fietsen, maar mid-drives in deze klasse kosten meestal veel meer. Hij mag dan zwaar zijn met 25 kg, maar als het op prijs-kwaliteitverhouding aankomt, presteert de Ride1Up ver boven zijn gewichtsklasse. Lees hier onze volledige Ride1Up Prodigy XR review. Het beschikt ook over een gasklep die gebruikmaakt van de 500 W-motor van de fiets, en als je hem voorzichtig gebruikt, kan de fiets tot ongeveer 37,2 mijl per oplaadbeurt rijden.

De fiets houdt je rechtop en comfortabel dankzij de geometrie van de cruiser, en dankzij het handige Enviolo AutomatiQ-schakelsysteem hoef je tijdens het rijden niet eens na te denken over schakelen, waardoor je je kunt concentreren op het opnemen van alles om je heen. Serial 1, het bedrijf voor elektrische fietsen dat voortkwam uit Harley-Davidson, heeft verschillende geweldige elektrische fietsmodellen. Motoren in het voorwiel komen veel minder vaak voor, maar je vindt ze misschien op sommige hybride e-bikes en mappen. Als het gaat om elektrische fietsen met een middenaandrijving, is er simpelweg geen betere optie waar voor je geld dan de Lectric XPremium.

Op heuvels was de fiets fantastisch om de rijder een broodnodige boost te geven in een natuurlijke en soepele lineaire levering, maar op de flat hield de wettelijke e-bike-snelheidslimiet van 15 km/u voor het VK (waar de fiets werd getest) deze verder geweldige elektronische fiets tegen. De fiets moet lang meegaan met een bescheiden onderhoudsbeurt en is een absolute aanrader voor iedereen die weinig ruimte heeft. De e-bike is voorzien van een hoogwaardige middenmotor, hydraulische schijfremmen, Gates carbon riemaandrijving en een intern tandwielnaaf met acht versnellingen. Sommige van deze e-bikes zijn nieuw voor dit jaar, maar sommige zijn oude betrouwbare fietsen die beproefd, getest en nog steeds gelden als de beste in hun klasse.

Sommige elektrische fietsen bieden beide functies, en bij veel fietsen kun je het niveau van de trapondersteuning instellen als je meer wilt trainen of de batterij van je fiets wilt sparen. De verwachting is dat je soms de wettelijke limiet van 25 km per uur voor e-bikes overschrijdt die in veel landen is vastgelegd, en op dat moment wil je een lichtgewicht fiets. Zeker een aantal hele mooie e-bikes en de prijzen van de Aventon zien er erg aantrekkelijk uit in vergelijking met veel van deze dure modellen. .