Welke elektrische fiets uk?

Beste goedkope elektrische fietsen · Giant FastRoad E+ elektrisch. E-Bikeshop is de grootste Haibike e-bike-dealer in het VK.

Welke elektrische fiets uk?

Beste goedkope elektrische fietsen · Giant FastRoad E+ elektrisch. E-Bikeshop is de grootste Haibike e-bike-dealer in het VK. Haibike is gevestigd in Duitsland en heeft een reputatie voor hoogwaardige e-bikes van hoge kwaliteit. De beste elektrische fietsen zijn een uitstekende keuze voor mensen die het zweet uit het woon-werkverkeer willen halen.

Ze bieden een fitnesselement en zorgen ervoor dat je je bestemming kunt bereiken zonder te puffen en te hijgen. Ideaal voor langere ritten, woon-werkverkeer en voor mensen die een deel van de inspanning uit moeilijke heuvels willen halen. Qua kosten zijn e-bikes niet bepaald goedkoop. De duurste modellen kosten meer dan £4.000, maar er zijn enkele meer betaalbare opties beschikbaar vanaf £500 (of £1.299 op onze lijst, voor een fantastische hybride van Halfords).

Deze editie bevat alleen de beste van de beste e-bikes, dus hoewel ze niet noodzakelijk de goedkoopste zijn, vertrouw ons als we zeggen dat ze een leven lang meegaan. Voor de beste prestaties en een lange levensduur moet u regelmatig fietsen. Het is niet verstandig om batterijen maandenlang leeg te laten lopen. De grootte van de batterij bepaalt het bereik van de e-bike, dus als je hem alleen nodig hebt voor lokale ritten, heeft het weinig zin om er een te kopen die 100 mijl kan afleggen.

Sommige (meestal erg dure) e-bikes in racerstijl wegen bijna 12 kg, terwijl een step-through-ontwerp in 'Nederlandse' stijl een flinke 25 kg of meer kan kosten. Als leidraad geldt dat de gemiddelde e-bike de weegschaal tot ongeveer 20 kg kantelt. Het opladen van de batterij kost slechts een cent — minder dan een waterkoker koken — maar vergeet niet om een jaarlijkse onderhoudsbeurt in rekening te brengen, want een zware e-bike gaat sneller door remblokken en banden dan een normale cyclus. Ze hebben ook gekeken naar het bereik en de verdeling van de versnellingen, plus het comfort van het zagel en stuur over verschillende oppervlakken en afstanden.

Dit superpraktische instapontwerp wordt geleverd met een hoogwaardige middenmotor van Bosch — daar bevindt zich de motor, beneden in de buurt van de pedalen, wat helpt om het zwaartepunt laag te houden voor meer stabiliteit. Het is relatief zwaar, dus het bereik tot 100 mijl is erg indrukwekkend, en de handige functies zijn onder meer een uitklapbare standaard, een overdekte kettingset en een bagagerek achteraan. Een ding dat onze experts zouden veranderen, is het ietwat oncomfortabele zagel. Onze testers vonden de mechanische schijfremmen minder krachtig dan hydraulische schijfremmen, en ze betreurden het feit dat er geen plek was om een waterfles op te bergen, maar ze vonden het fijn dat dit model kon worden uitgerust met een bagagerek en spatborden.

De Brompton is een fantastische keuze als je weinig opslagruimte hebt of een fiets mee wilt nemen in de trein of in de auto — na een tijdje oefenen kun je hem in 20 seconden plat neerklappen. Het is duur, maar hij wordt geleverd met verlichting en spatborden en je kunt de trapondersteuning aanpassen zodat je nauwelijks weet dat hij er is. Onze testers waren enthousiast over de strandcruiser-sfeer van deze e-bike, waardoor het de ideale keuze is voor een ontspannen ontdekkingstocht. Dikke 'ballonbanden' bieden geweldig comfort, maar betekenen dat er iets meer weerstand is dan bij andere fietsen op onze lijst.

Gelukkig betekent de naafmotor van Bosch dat dat niet echt een probleem is. Voor iedereen die vooral op vlakkere wegen en rijstroken rijdt, is deze stijlvolle machine zeker het overwegen waard. Het zit boordevol technologie, waaronder GPS-navigatie, antidiefstaldetectie en gecodeerde ontgrendeling. Volgens onze wetten moet je ouder zijn dan 14 jaar om op een e-bike te rijden.

De motor kan alleen worden ingeschakeld terwijl je trapt en moet uitschakelen als je 15,5 km/u haalt. Houd er wel rekening mee dat je zonder slot er misschien een gewoonte van wilt maken om het altijd te verwijderen als je hem niet met de fiets hebt, voor het geval iemand anders hem wil. Geen twijfel, de eerste e-bike van Triumph is uitzonderlijk goed gemaakt en voelt geruststellend solide aan op de weg. De Bicycle Product Suppliers Association heeft geprobeerd een deel van de verwarring weg te nemen door e-bikes in een systeem met drie klassen te plaatsen, dat allemaal beperkt is tot motoren van 750 watt.

De verwachting is dat je soms de wettelijke limiet van 25 km per uur voor e-bikes overschrijdt die in veel landen is vastgelegd, en op dat moment wil je een lichtgewicht fiets. Een opvouwbare e-bike is de perfecte oplossing voor pendelaars — klein genoeg om in een trein of onder een bureau te passen, met extra vermogen om ervoor te zorgen dat je fris en werkklaar op je bestemming aankomt. De meeste e-bikes kunnen ervoor zorgen dat steile hellingen aanvoelen als op vlak terrein, dus ze zijn uitstekend geschikt voor fietsers die het gevoel hebben dat ze minder goed in staat zijn om op een traditionele fiets op pad te gaan. Over ruige heuvels gesproken, sommige elektrische fietsen zijn ontworpen voor prestaties, waardoor je een extra boost krijgt wanneer je ruige paden met 30 mijl per uur, over rotsachtig terrein of steile heuvels beklimt.

Hoewel Pure Flux One niet letterlijk de beste e-bike is die er voor de mensheid is, biedt hij wel een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en steekt hij meer uit dan zijn gewicht in termen van uiterlijk en prestaties. Een paar decennia vooruitspoelen en het klassieke logo van het bedrijf staat weer op een fiets, zij het een fiets die is uitgerust met een accu en een elektromotor. Als je een motor en een batterij inpakt, zijn e-bikes zwaarder dan gewone fietsen, maar zolang je niet zonder stroom komt te zitten, voelen ze net zo wendbaar en gemakkelijk te hanteren aan. Als je op zoek bent naar de beste elektrische fietsen, is er veel om uit te kiezen, met elektromotoren en batterijen toegevoegd aan een breed scala aan fietsen om extra vermogen toe te voegen.

Om dit tegen te gaan, bevat de VanMoof S3 een geïntegreerd magnetisch slot — zeer moeilijk te verwijderen — een geïntegreerd alarm en een GPS-tracker die kan worden gebruikt om het te lokaliseren als iemand roekeloos genoeg is om de fiets te stelen. Er zijn een aantal fietsen in het assortiment om uit te kiezen, zowel in prijsklassen als in hogere prijsklassen, dus het is de moeite waard om het exacte model te vinden dat aan je behoeften voldoet. De Specialized S-works Turbo Creo is de eerste onderneming van het merk in de wereld van elektrische racefietsen en zal zeker niet teleurstellen. Hij is niet zo wendbaar als de Giant Fastroad E+ Pro 2 elektrische fiets hierboven, maar als je op zoek bent naar iets dat de meeste dingen kan, dan is de Vado een geweldige e-bike-optie.

.