Worden elektrische fietsen goedkoper?

E-bikes zullen uiteindelijk zeker goedkoper worden, net als elke andere gadget of technologie. Verwacht gewoon niet dat de prijzen binnen een kwestie van dalen.

Worden elektrische fietsen goedkoper?

E-bikes zullen uiteindelijk zeker goedkoper worden, net als elke andere gadget of technologie. Verwacht gewoon niet dat de prijzen binnen een kwestie van dalen. Verwacht gewoon niet dat de prijzen binnen enkele maanden of zelfs jaren zullen dalen. Vergeet niet dat het bedrijf zich technisch nog in de groeifase bevindt — zo niet nog in de kinderschoenen — en dit idee is wat e-bike-rijders het meest enthousiast maakt.

E-bikes zullen zeker goedkoper worden dan welke andere gadget of technologie dan ook. Verwacht niet dat de prijzen binnen enkele maanden of zelfs jaren zullen dalen. De beste goedkope elektrische fietsen kunnen een betaalbare eerste aankoop zijn om nog meer geld te besparen op uw woon-werkverkeer. Met één aankoop hoeft u niet langer uw auto te tanken of dure treinen te betalen.

Het kost minder moeite dan een push-bike, omdat je dankzij de motorondersteuning op je werk kunt aankomen zonder kogels te zweten. Het is een voordelige, milieuvriendelijke manier van reizen, zelfs als je gewoon op zoek bent naar een ontspannen rit in het weekend. De beste elektrische fietsen zijn vaak vrij duur — nog maar een paar jaar geleden was het praktisch onmogelijk om er een van een gerenommeerde fietsfabrikant te bemachtigen voor minder dan een paar duizend — maar de prijzen zijn gedaald bij sommige oudere modellen, die nog steeds geweldige instapaankopen blijven. Deze goedkope e-bikes zijn niet duur en gaan vele jaren trouwe dienst.

Overweegt u een elektrische fiets te kopen, maar bent u verrast door de prijs? Op dit moment is het zowel een goed als een slecht moment om te kopen. Vandaag bekijken we waarom elektrische fietsen goedkoper worden, wanneer en waarom de prijzen op een rare plek liggen. Naarmate e-bikes populairder worden en de vraag ernaar toeneemt, is de kans groot dat de prijzen dalen. Naarmate de vraag toeneemt, zou er meer concurrentie moeten zijn en zouden er meer mogelijkheden moeten zijn om e-bikes in bulk te produceren of.

Dit kan helpen om de kosten van een e-bike aanzienlijk te verlagen naarmate meer mensen zich realiseren wat het nut ervan is. Hoewel het nog relatief nieuwe technologie is, is de kans groot dat ze goedkoper worden naarmate ze in grotere hoeveelheden worden geproduceerd en de technologie wijdverspreider wordt. Het prijspeil voor e-bikes zal op dit moment waarschijnlijk constant blijven stijgen en zal niet snel van richting veranderen. Of de e-bike gebruik maakt van dubbele motoren (wat vanzelfsprekend altijd duurder is) moet ook in aanmerking worden genomen.

Veel mensen hebben van deze besparingen geprofiteerd door over te stappen van gezinnen met twee auto's naar een gezin met één auto en één e-bike. Dus als je echt een eigen elektrische fiets wilt kopen, is er een geweldige optie voor jou. Hoewel de prijs nog steeds aanzienlijk hoger is dan elke standaardfiets die je op de markt zult zien, biedt Pedego zogenaamde „Pre-Loved” elektrische fietsen aan diegenen die op zoek zijn naar iets betaalbaarder en eerlijk gezegd voor minder dan 1800 dollar, zullen ze een van de goedkoopste KWALITEITSopties zijn. je zult tegenkomen op het internet.

Als je binnen 365 dagen niet tevreden bent met je fiets, stuur hem dan terug, zonder vragen te stellen, geen geld uit je zak. Wat begon met een BMX toen hij klein was, groeide uit tot een passie voor racefietsen, cruisers, mountainbikes en vrijwel elk ander type fiets onder de zon. Zodra de technologie zijn volwassenheidsniveau heeft bereikt, is het directe resultaat bijna altijd een daling van de prijzen van e-bikes. Desalniettemin zijn er e-bikers die Chinese merken gewoon als de pest vermijden vanwege hun minder dan indrukwekkende reputatie.

Dit illustreert in het beste geval hoe uw huidige woonland van invloed is op hoe duur of budgetvriendelijk een e-bike kan zijn. Alvorens te worden gecertificeerd als Pre-Loved, zullen de technici van Pedego de fiets volledig bijstellen op alle mechanische systemen, waaronder de wielen, remmen, aandrijflijn en versnellingen. Het nadeel is het bereik, dat met slechts 40 km onder ideale omstandigheden meer een fiets is voor korte stadshoppen dan een weekendrit. Bijna al deze fietsen zijn getest in het VK en hebben daarom een maximumsnelheid van 15,5 km/u met ingeschakelde motor.

Het is ook de moeite waard om te overwegen om te investeren in zonne-energie en zelf elektriciteit op te wekken in plaats van afhankelijk te zijn van een lokale leverancier. In de VS worden de prijzen van e-bike-accu's bijvoorbeeld steeds goedkoper, maar door de Brexit in het VK worden ze nu duurder om te importeren. .