Welke elektrische fietsen worden er in de VS gemaakt?

Ze hebben een aantal fantastische elektrische fietsen die eruitzien alsof er veel talent in het vakmanschap is gestoken. Chicago Electric Bicycles LLC bouwt elektrische fietsen.

Welke elektrische fietsen worden er in de VS gemaakt?

Ze hebben een aantal fantastische elektrische fietsen die eruitzien alsof er veel talent in het vakmanschap is gestoken. Chicago Electric Bicycles LLC bouwt elektrische fietsen. Fiets naar het werk in plaats van de auto om te besparen op benzine en woon-werkverkeer op korte afstand. Je hebt geen rijbewijs, registratie of verzekering nodig om er mee te rijden.

Koop een elektrische fiets en begin met besparen op gas en help het milieu. Going Green en elektrische voertuigen hebben de straten van Chicago bereikt met schone transporttechnologie. We verkopen ook lithiumbatterijen van Amerikaanse makelij. De Z1 Folding Hybrid elektrische fiets is een van de beste elektrische fietsen die momenteel op de markt zijn.

De Z1 elektrische fiets heeft een topsnelheid van 40 km/u met een 48 volt batterij en een maximale afstand van 20-40 mijl op een acculading met een batterij van 20 Ah. Je kunt nog steeds fietsen zoals een gewone fiets, cruisen met de elektromotor, of samen met de motor trappen in hybride modus. De Z1 elektrische fiets is een goedkopere optie dan Optibike en heeft meer functies dan prodeco-modellen voor elektrische fietsen. De Z1 elektrische fiets is goed voor revalidatie en ontspannende fietstochten voor de lol.

Nu ik zelf een elektrische fiets van Electric Bike Company heb gekregen, kan ik zeggen dat dit zonder twijfel de best verpakte e-bike is die ik ooit heb gezien. Electric Bike Company uit Newport Beach nodigde me uit naar de fabriek ten zuiden van Los Angeles om zelf te zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van hoogwaardige elektrische strandcruisers van Amerikaanse makelij. Dat stelt hen in staat om dubbelwandige velgen en Sapim-spaken naar eigen keuze te gebruiken om kwaliteitswielen te bouwen die jarenlang meegaan (en helpt Electric Bike Company zulke lange garanties te bieden). De Pedal-A-Watt fietsaangedreven pedaalgenerator is ontworpen om met uw fiets te worden gebruikt om elektriciteit op te wekken en op te slaan.

Mijn eerste kennismaking met de Electric Bike Company kwam eigenlijk vorig jaar toen ik hun topmodel testte. Kijk maar eens naar de op maat gemaakte banden die Electric Bike Company heeft ontworpen, hieronder weergegeven in vergelijking met andere hoogwaardige banden die ze hebben getest. Hoewel Electric Bicycle Company bijvoorbeeld geen eigen elektronische snelheidsregelaars bouwt (het apparaat dat de stroom koppelt tussen de batterij en de motor), laten ze de controllers produceren volgens hun exacte specificaties, waaronder het ontwerpen van de draadlengtes en connectoren zodat ze uniform zijn over hun hele lijn. Liefhebbers van elektrische scooters en elektrische fietsen; fans van Boyueda diehard; fans van samebike, jinghma, lankeleisi-bikes.

Maar om perfecte kabellengtes en optimale prestaties op zijn fietsen te garanderen, nodigde Electric Bike Company de ingenieurs van Tektro uit om de fabriek in Californië te bezoeken. Deze innovaties en meer (ik zag andere interessante projecten aan de gang die nog niet klaar zijn voor publicatie), gecombineerd met de nadruk van het bedrijf op lokale productie, spreken aan de wens van Electric Bike Company om hoogwaardige elektrische fietsen te bouwen die het leven daadwerkelijk verbeteren - zowel van fietsers als van degenen in de lokale gemeenschap. Na verloop van tijd kunnen deze processen worden overgezet naar spuitgieten, maar Electric BIke Company groeit nog steeds, wat betekent dat 3D-printen hen flexibiliteit biedt voor ontwerpwijzigingen en niet dezelfde investering vereist als spuitgegoten onderdelen. Het was zelfs het doel om dit soort transporthulp naar Zuid-Afrika te brengen, waardoor Sean bijna tien jaar geleden geïnteresseerd was in elektrische fietsen, en het zou dus een passende manier zijn om de cirkel rond te maken op zijn reis door de wereld van het ontwerpen en produceren van elektrische fietsen.

Ik kijk ernaar uit om in de komende maanden en jaren meer innovaties van de Electric Bike Company te zien komen en hoop dat andere bedrijven deze kunnen gebruiken als voorbeeld van hoe met de juiste aandrijving en vindingrijkheid nog steeds e-bikes kunnen worden gebouwd in de VS. Deze bouwers ontvangen de inkooporders van de front office van Electric Bike Company, compleet met een aantal aanpassingsmogelijkheden die aan elke klant worden aangeboden, en beginnen vervolgens met het opbouwen van de fiets vanaf de grond af, te beginnen met het kale frame.